769 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Čína (9)
Čína - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - Čína
Z moderného a dravého Šanghaja sme sa presunuli viac za čínskou tradíciou do klasických miest Hangzhou a Suzhou. Dva dni sme…
Ten pohľad som videl nespočetne veľa ráz, ale aj tak ma vždy svojsky zaskočí. Ako to mohli za 30 rokov dokázať? Reč je o najmodernejšej …
Návšteva štvrte Soho v Hong Kongu? Jedine v podvečerných hodinách. Keď 'mid-eskalator' vozí uponáhľaných Hongkončanov z práce domov. Naozaj domov? Je to iba náhoda, že…
Macao, tak naňho stále zabúdame... Monte Carlo Orientu, Las Vegas na Ďalekom východe.. Áno, nablýskaný svet kasín je nám všetkým dobre známy. Príjmy z hazardu dodnes…
Huangshan alebo žltá hora, je jedno z miest, ktoré by mal každý Číňan navštíviť aspoň raz za život. Je to národný…
Veľa ľudí pozná vietnamskú Dračiu Zátoku. Menej ľudí však vie, že má svoju sestru na juhu Číny, v okolí…
Kamenný les neďaleko mesta Kunming, hlavného mesta provincie Yunnan, je jedno z najobľúbenejších miest pre Čínskych turistov. T…
Najvyššia, najkrajšia a neskutočne premyslená a ekologická budova nielen v Číne, ale aj v celej Ázii a zároveň druha najvyššia na svete... Shanghai Tower. Vyjdeme…
Skutočnosť, že sa chcete podeliť s jedinečnými zážitkami z cesty, je v Číne limitovaná cenzurovaným internetom. S o to väčšou radosťou prinášame zážitky tuna dole 'na…
Milí Bubáci, počas Veľkonočných sviatkov som sa zúčastnila poznávacieho zájazdu Čína pre milovníkov histórie. Program zájazdu bol bohatý, náročný na presuny, ale…
Pekné sviatočné popoludnie z Číny! V meste Xi'An nás zdraví slnečné počasie a my veselo nasadáme na bicykle a vyrá…
Poslednú noc pred Everest Base Campom sme strávili v malom mestečku Shegar vo výške 4330 metrov nad morom. Ráno vrážame o 5:30.…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Island - polárna žiara
viac → -
Veľký okruh Čínou a Taiwanom
viac → -
Egypt maximálne poznanie
viac → -
Vietnam zo severu na juh
viac → -
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -