61 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Etiópia (4)
Etiópia - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - Etiópia
Dnes sa nám podarilo uloviť extra BUBO zážitok. Videli sme vĺčika etiópskeho, najvzácnejšiu psovitú šelmu na svete!…
Naše úrady odporúčajú nenavštevovať v tieto dni Etiópiu. Ako vždy sú odtrhnuté od reality a vlastne vždy platilo že na slovenskú ambasádu nemá význam chodť. Nič nevedia…
V Omorate nas zaevidovali na imigracnom a s domacimi na prapôvodnych clnkoch tanqua z jedineho kusu dreva plavame na zapadny breh zivotodarnej rieky Omo. Tam nas…
Vcera sme mali narocny den. O polnoci sa strhla velka burka a vytrvalo prsalo celu noc. Spalo sa nadmieru dobre. Rano sme zacali omeletou, a ked sme si dali jedinecnu…
Vcerajsi den bol nadherny. Cez nahorne plosiny a planiny sme zatial z Addis Ababy klesli o niekolko sto metrov nizsie. teraz sme asi v 1600mnm. Mame za sebou nadherne…
Dnes sme prekonali vacsie prevysenie ako vcera..rano sme odleteli z Gondaru 2300m.n.m a pristali sme uz v Lalibele na vyske 1800m.n.m , uz sme vsak zase nastupali do…
Dnes konci trojdnovy statny smutok za obetami besnenia Islamskeho statu, ktoreho privrzenci popravili v Lybii ,22.aprila 29 prevazne ortodoxnych etiopskych krestanov, co…
Nasa BUBOprvocesta do odlahlejsich kutov Etiopie sa uz naplno rozbehla. Miniskupinka v pocte 5 sa prave vratila zo Simienskych vrchov, ktore su domovom hned styroch…
Bol som s Bubom párkrát, ale Etiópia bola organizačne No.1. Martina Čameková-ďakujeme za bravúrne zvládnutý manažment…
Už ťažko niečo dodať k tomu, čo napísali o Etiópii Kristovci a "Ježkovci". Som rada, že som vás spoznala, že som spoznala Maťu a baby. Aj o tomto je…
Ahojte Bubovci, nemôžeme iné, iba súhlasiť s našimi súputníkmi Katkou a Bobom Kristovcami. Etiópia je úžasná…
Áno.... asi takto by som mohla hodnotiť tento nádherný kút na našej planéte. Keď sme sa rozhodovali akú destiná…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Island - polárna žiara
viac → -
Veľký okruh Čínou a Taiwanom
viac → -
Egypt maximálne poznanie
viac → -
Vietnam zo severu na juh
viac → -
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -