512 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: USA (14)
USA - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - USA
Možno sme svedkami revolúcie vesmírnych letov. Americký startup po prvýkrát predviedol nový systém, ktorý ma jedn…
Skoro plnoletosť tohto obľúbeného portálu si pripomeňme niekoľkými štatistickými údajmi.Tento portál sleduj…
V 19. a 20. storočí sa podarilo lovcom kompletne vyhubiť jedinú veľkú mačku žijúcu v severnej Amerike. Jaguáre mali…
Po prvý raz som stretol Amišov v Belize. Britský Honduras je okrem toho, že je domovom bohatých zločincov, ktorých št…
Nosiť či nenosiť, to je otázka. Existuje aerolinka, kde netreba mať masku? Čo je dobré pre zachovanie zdravia?Priznám sa, mám s nosen…
Ak hľadáte miesto s perfektným výhľadom na Central park a New York, obzrite sa po susedoch v okolí slávneho hotela Plaza. Park Line…
V Amerike sa silvestrovské oslavy a Nový rok začínajú zdvíhaním alebo spúšťaním rôznych objektov.…
Firma Airlines for America, ktorá združuje spoločnosti ako napr. Southwest, United Airlines, American, Delta..., sa zaoberá výrobou trvalo udržateľn…
Spojené štáty od dnešného dňa zrušili obmedzenie ciest pre turistov, vrátane Slovenskej a Českej republiky. Konečne…
21.10.2021 sa otvára nová fascinujúca vyhliadka na Manhattan. Ide o štvrtú najvyššiu budovu NYC Summit One Vanderbilt, ktorú nájdete na atraktívnej adrese pri Grand…
New York je mesto, ktoré nikdy nespí, platí to nielen pre jeho rušný životný štýl, ale aj pre neustálu v…
V januári 2021 bol v USA vyhlásený nový národný park s názvom New River Gorge National Park and Reserve. Je to ich 63 n…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Island - polárna žiara
viac → -
Veľký okruh Čínou a Taiwanom
viac → -
Egypt maximálne poznanie
viac → -
Vietnam zo severu na juh
viac → -
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -