36 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Írsko (3)
Írsko - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - Írsko
Hovorí sa, že v Írsku nežijú žiadne žaby a hady. Všetky vykynožil Sv. Patrik keď vystúpil na kopec, ktorý sa vol…
Keď už do Írska tak vo veľkom štýle. A ideálne rovno do najlepšieho hotela v meste. V Dubline stopercentne najlepšou adresou…
Vnoriť sa hlbšie do tohoto problému bolo dlho mojím snom už od čias keď Simple Minds vydali Belfast Child. Ako dieťa som sa v televíznych…
Mladý Leo (Jack) drží za pás mladučkú Kate Winslet (Rose) na prove lode a jej vlajú vlasy vo vetre. On je chudobný no nadan…
Ožratí bitkári. V zelenom krátkom tričku a roztrhaných gaťách oblečení sedláci s okrúhlimi červenými tv…
Nerobím si srandu. Naozaj. Dnes spím v hoteli, ktorý vyletel do vzduchu najviac razy na celom svete. Sýria? Jemen? Irak? Somálsko?…
Výstup na tretí najvyšší kopec Írskej republiky patrí medzi BUBO najobľúbenejšie. Túra na tento 952…
Ak ste v Írsku tak všade, doslova všade vidíte reklamu na Guinness. Ikonická značka Írska a celého sveta.…
Prišli sme...konečne. Po dlhej ceste tvárou k slnku, ktoré nás dnes potešilo nás vítajú írske Cliffs of…
Ahojte, rada by som pridala aj svoj komentar do serie dakovnych komentarov na temu sprievodca. Nedavno cca pred tyzdnom sme sa vratili z inspirativnej cesty z Irska.…
....oslavovali 40 rocne zeny svoj vek. Byt v Dubline a neist do Pubu to by bol hriech. Cele mesto zije Rugby ale k tomu neskor. Na Temple street skupina zien oslavovali…
dnes som 1x na stranke tejto Ck...je to uzasne.Prezrela som si aj fotografie a precital som si aj prispevky...bolo by super pracovat v takejto Ck ako je BUBO(velmi sa mi…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Machu Picchu a relax na Kube
viac → -
Kolumbia 5K
viac → -
Peru, Bolívia
viac → -
Ríšou Mayov
viac → -
-
-