1367 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta (54)
Najnovšie Turistické tipy a zážitky
Po obede ideme na ľahkú prechádzku k vodopádu, z ktorej sa vykľuje náročný treking snehom. Vodopád je asi hodinu a pol behom do…
Ruský Altaj – Mongolský Altaj – Gobijský Altaj Altaj je nádherný. Rozsiahly. Biely. Studený. Toto pohorie, …
Fascinujúce sú pre mňa pohrebiská. Prastaré turkické, či dokonca z čias Hunov z obdobia 3. a 4. storočia. Práve podľa tý…
Zatiaľ kým balíme postele, erárne spacáky z ťavej srsti a kuchyňu = robíme prvé veľké nakladanie, tak pošlem ľud…
Kde bolelo tam bolelo, za siedmimi horami a siedmimi dolami, kde sa vodka liala a piesok mrzol, boli 3 jurty. V jednej sme mali kuchyňu a v dvoch sme bývali.…
Kendžídžan, Nurjažaj a Aišolpan Ako fungujú nomádi dnes? Ako vyzerajú ich domy? Čo sa stane ak sa chytíte jačieho cecku …
Ráno sa idem osprchovať do vedľajšej izby, tú moju by som vytopil. Šhaggy (fakt sa podobá) zo Skubidu spal dole na recepcii, my sme o…
Ako sa vysporiadať so strachom o úbohý život? Z pieskových dún Gobi do snežnej fujavice Dizajn najlepšieho hotela Západu? Ak…
Na trojnásobného majstra sveta pripíjame Belugov z jurty z Altaja pri mínus 16°C. Juchuuuuu
V preklade Červený hrdina. Najchladnejšie hlavné mesto sveta Žije tu bezmála polovica obyvateľov Priemerná ročná teplota je…
Vraj 250 dní modrej oblohy, pchch. O 4.00 ráno odchádzame z Chan Palace na letisko a celú cestu urputne prší. V Ulaanbaatare je…
Je 7 hodín ráno a my vchádzame na hlavné námestie hlavného mesta Mongolska. Ako sa volá? “Čingischánov…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Vietnam zo severu na juh
viac → -
Argentína, Brazília
viac → -
-
Nórsko - zlatý trojuholník
viac → -
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -
USA - západ