Luxus na okraji národného parku Etosha

Luxus na okraji národného parku Etosha

Môže byť deň po vydarenom safari ešte lepší?

Mokuti Etosha je magický zážitok nachádzajúci sa tesne za východnou bránou národného parku Etosha. Luxusný hotel s pokojnou atmosférou a ohromujúcou architektúrou sme pre klientov vybrali ako najlepšie miesto na relax po dlhom dni strávenom na namíbijskom safari.
V BUBO navštevujeme hotel Mokuti Etosha už od roku 2008, kedy bol známy ako hotel Kempinski. 

Už predtým krásny a moderný hotel prešiel na začiatku roka 2023 rekonštrukciou tak, aby predstavoval neobyčajný a nový prírodný svet. Musím uznať, že rekonštrukcia im naozaj vyšla. Hneď ako vstúpite do hotela sa cítite uvoľnene a obklopení pokojom.

Na recepcii už našu malú skupinku čaká tradičný zázvorový nápoj na privítanie, mätový uteráčik a kľúče od izieb. Batožinu zamestnanci hotela odvezú každému priamo na izbu a nám tak stačí sa len osviežiť a užívať si výnimočnú starostlivosť od prvého momentu. Moderné dizajnové prvky v zemitých farbách, prírodné materiály, sklo, kameň a drevo v africkom štýle. Hotel je obklopený bušom a každý detail je premyslený. Všetko, na čo sa pozriete tu má svoj príbeh a symboliku. Od budov, cez menu v reštaurácii, uniformy personálu až po rôzne aktivity a zážitky. Z priestrannej recepcie sa prechádza do nádhernej záhrady kde sú tri zaujímavé bazény a nádherné výhľady na prírodu. Po tráve behajú antilopy a mangusty. Exotické zvieratá tak máte neustále na obzore a môžete si tak nepretžite užívať Africké safari. 

Program v hoteli začal bohatým gastronomickým zážitkom. Večera v luxusnej reštaurácii, kde kuchári pripravujú kulinárske majstrovské diela priamo pred Vami. Dookola horiace vatry a juhoafrický pinotage. Skvelý záver dňa. 

Na druhý deň máme možnosť oddýchnuť si v jednom z hotelových bazénov s morskou vodou. Ochutnáte miestny nápoj Rock Shandy? 

Témou novo zrekonštruovaného hotela je "Africa Reimagined" čo predstavuje kombináciu prirodzeného prostredia afrického safari na autentický spôsob. Keď objavíte takto pretvorenú Afriku, získate ďalšie emocionálne zážitky, posilňujúce Vaše zmysly a obohatíte si tak celkový dojem z cestovania s BUBO.  


Ďalšie originálne cestopisy od profesionálneho sprievodcu BUBO
K

Afrika  

Zimbabwe, Zambia, Namíbia, Juhoafrická republika, Botswana


náročnosť

20 dní

Trvanie

4626 5140€
K

Afrika  

Namíbia


náročnosť

15 dní

Trvanie

4064 5080€
K

Afrika  

Zimbabwe, Zambia, Namíbia, Botswana


náročnosť

14 dní

Trvanie

4957
Duna Big Daddy - výstup za hodinu, zostup za tri minúty Prémiový blog

Prémiový blog Duna Big Daddy - výstup za hodinu, zostup za tri minúty

Túra. Čo si predstavíte pod týmto slovom? Väčšinou zrejme strmé lesnaté kopce či nezdolateľné zasnežené vrchy a horské masívy, na ktoré sa stúpa…

Viktor Háber 14 min. čítania
​Windhoek – vstupná brána do čarovnej Namíbie Windhoek

Windhoek ​Windhoek – vstupná brána do čarovnej Namíbie

Windhoek je jednou z najmladších metropol sveta, veď je hlavným a najväčším mestom krajiny, ktorá si svoju nezávislosť vydobyla až v roku 1990 –…

Martin Hrnko, Viktor Háber 9 min. čítania
Veľká päťka alebo 24 zvierat pre rok 2024 Prémiový blog

Prémiový blog Veľká päťka alebo 24 zvierat pre rok 2024

Naša planéta je úžasným miestom, kde ešte stále môžete natrafiť na autentickú divokú prírodu aj s jej obyvateľmi - fascinujúcimi divými zvieratami…

Martin Karniš 48 min. čítania

Ďalšie dovolenky do krajiny:

Viac informácií o krajine: