Pandémia priniesla so sebou mnoho nešťatných príbehov, no práve v tomto čase vznikali aj plány na nové úspešné podniky. Jedným z nich je piváreň Miga, ktorú založili majiteľ pivovaru s majiteľom pekárstva. Je to pivo, kde nahradili jačmeň so zbytkami chleba, a vytvorili tak viac trvalo udržateľný produkt. Toto pivo je teda známe vďaka využívaniu zbytkov chleba z pekárne La Benjamina. Produkujú Wheat Ale, ktorý ma viac chmeľovú príchuť.
Ďalšie originálne cestopisy od profesionálneho sprievodcu BUBO
Tipy a zážitky - Čile
- Čo vidieť v Santiago de Chile
- Gran Torre Santiago – najvyšší mrakodrap
- Pablo Neruda – dom čilského básnika
- Jogging v Santiago de Chile
- Hotel Serrano v Torres del Paine, Chile
- Patagóniou na koňoch
- Santiago de Chile - rady a tipy
- Valparaiso a Viña del Mar.
- Aconcagua - najvyššia hora Južnej Ameriky
- San Pedro de Atacama a Mesačné údolie
- Tarapacá - sever Chile
- Prezident Piñera, Chile
- Tipy a dobrú chuť zo Santiago de Chile
- Prvá Cesta Okolo Sveta
- Augusto Pinochetom vs Salvador Allende
- Pod sopkou Licancabur s najvyšším jazerom sveta
- Salar de Atacama
- Prvá slovenská expedícia krížom cez Južnú Ameriku/ Chile
- Prvá cesta BUBO do Chile -20 storočie
- Wulaia Bay, Patagónia