769 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Čína (11)
Čína - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - Čína
Ahojte všetci, ktorí ste sa zúčastnili zájazdu v termíne od 6 do 23.mája 2013 a všetci, ktorí ste ešte v Číne neboli. Zájazd bol fantastický, organizácia, strava,…
dnes Peking..cesta transmandzutskou magistralou sa skoncila. Este mame dve noci v Mao c tungovom meste... urobili sme si par fotiek na Tien an Men - namesti nebeskeho…
V dňoch 6.5-23.5.2013 som vďaka Vašej cestovnej kancelárii absolvovala moju nezabudnuteľnú dovolenku.Už v názve slovo komfort sľubovalo, že všetky poskytované služby…
Cina&Tibet Zdravim vsetkych tulakov, cestovatelov z mojej skupiny, aj tych doma :) Stava sa (nie zriedvako), ze si ludia klopkaju na cello ked im poviete ze sa…
Chcem poďakovať za nezabudnuteľnú cestu do Číny 23.4. - 05.5.2013. Perfektný program, ešte perfektnejší sprievodcovia Martin a Mišo znalý čínštiny nám ukázali .…
Dnes rano sme dorazili po dlhej ceste od Taiwanu cez Macao, Hong Kong, cez Cinu az do Pekingu. Sme nadseni a plni zazitkov a prisli sme na to, ze Cinu treba vidiet a…
Prva BUBO skupina v shaolinskom chrame!!!! Program sme rozsirili o byvale hlavne mesto Luoyang, kde podla UNESCO sa ukryvaju snad najkrajsie budhisticke sochy a poviem…
Aaaaa esteby som chcela pridat prispevok o nasej Velkej Noci ! Na Velky Pondelok sme boli v meste terakotovej armady, v Xi Ane. Sedim si sedim v restike, ved papame…
...a zacina v Cine ! Dnes mame prvy den expedicky Cina, Tibet, Nepal, India. Zaciatok dobry, vsetko dobre ? Jasne :) Mali sme krasne pocasie. To po com tuzi cele (Cesko)…
Zdravime Slovensko co si uziva jesen,niekde vraj teplu a niekde zase uprsanu! My mame krasne pocasie,zistili sme ze nasu skupinu ochranuje Babicka a vsetko nam vybavuje.…
Ny hau cele Slovensko! kde je expedicia Cina Tibet Nepal prave teraz? Na jednej z najznamejsich miest sveta-na mure dlhom desat tisic Li! Je to velky cinsky mur v…
Co by sa stalo keby Adam a Eva boli cinania? Miesto jablka by zjedla hada. Co je najvacsi sen cinskej pandy? Zahrat si vo farebnom filme.... Dalsi zajazd do rise…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Island - polárna žiara
viac → -
Veľký okruh Čínou a Taiwanom
viac → -
Egypt maximálne poznanie
viac → -
Vietnam zo severu na juh
viac → -
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -