1367 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta (12)
Najnovšie Turistické tipy a zážitky
Taliban sa dnes zbláznil? Jeho administratíva dnes oznámila, že dievčenské stredné školy sa opäť zatvoria. Udialo sa to…
Upokoj sa,“ povedal mi, „a mier dobre! Zabiješ človeka!‘ Povedal mi Che Guevara. Zavrel som oči a vystrelil som.“ Prvé vý…
Výnimočná cestovateľská správa! Legendárna loď sira Ernesta Shackletona, Endurance, bola nájdená 107 rokov po tom, čo sa…
Viterbo bolo pre mňa veľkým prekvapením. Je vcelku náročné sem prísť, a preto je mesto viac-menej neznáme. Z diaľnice…
Vláda Vanuatu začala vyšetrovanie programov pracovnej mobility vrátane programu sezónnych pracovníkov v Austrálii. …
Na fotografii tohoto cestovateľského príspevku vidíte Ktésifón (Ctesiphon). Nafotil som ju 32 kilometrov južne od Bagdadu. …
Politici musia byť „odvážni,“ povedal zakladateľ úspešného leteckého prepravcu AirAsia, Tony Fernandes.Cezhraničn…
Hoci svet chce lietať, sú aj takí, čo z morálneho hľadiska lietanie obmedzia. A je tu otázka. Čo je etickejšie k prírode, vzdať…
Rajský paradox je terminus technikus a ide o globálne otepľovanie a stúpanie oceánov. Kiribati, Marshallove ostrovy a Tuvalu s…
Ostrovčeky sú ďaleko, nikde nič nie je. Ak je tu v Kiribati, na Marshallových ostrovoch a Tuvalu nejaké akože mesto, tak je preľudnené,…
Milióny ľudí tu závisia od rýb, ktoré odjakživa chytali v moriach okolo svojich príbytkov. Veľké lode doslova ničia…
Ako pravičiar – človek, ktorý bojoval ako študent za oslobodenie od ľavicového komunizmu a ktorý má drôt z ostnatej opony…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Argentína, Brazília
viac → -
-
Nórsko - zlatý trojuholník
viac → -
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -
-
Vietnam zo severu na juh
viac → -