1367 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta (59)
Najnovšie Turistické tipy a zážitky
“Čo si mám zobrať do toho vlaku do Bulharska” pýtam sa Mira, ktorý to urobil aj minulý rok a je skúsený. &ldquo…
Je Severná Kórea nebezpečná? Naše médiá opäť rozoberajú správy o Severnej Kórei. Musím povedať, že mnohí slovenskí redaktori majú spisovateľský talent a snažia sa.…
Už iba pohnúť sa tu je problém. Aj v absolútnom kľude som neustále mokrý. Nikde na svete nie je takéto teplo. Ok, na Sahare som…
Súčasťou hotela v Malabo je 18 jamkové golfové ihrisko. Nie hocijaké, ale špičkové; položené na brehoch Guinejské…
Na juhu ostrova sa zastavíme v meste Moka. Odtiaľto pochádza posledný kráľ ostrova. Mal dvoch synov, jeden sa volal Malabo a druhý…
Kedy má náš prezident narodeniny? To nevie okrem jeho najbližších nikto. No v totalitách to vedia všetci, je št…
“Dubaj sa môže schovať” zahlási Ďuro, pre ktorého je Rovníková Guinea 150 štátom sveta, ktorý nav…
Sme na letisku. Všetko sa zapisuje ručne, počítač nemajú. Je 8.00 ráno a potíme sa ako voly. Prídeme k odletovej bráne,…
Vymieňame peniaze. Je to dobrá mena a spraví z vás hneď milionára. Volá sa Dobra. Za 100 euro dostávam 2.45 milióna. Je…
João Carlos Ferreira Dias da Silva vlastní plantáž na juhovýchode ostrova Sao Tomé. A je to génius. João má 63…
Stred sveta - to znie ako riadna blbosť. No práve dnes sme tam boli. Cestovateľ niekedy navštevuje nielen super veci, ale aj unikátne body. Severn…
Už 60 hodín som nezažmúril oko. Verím, že dnešnú noc sa mi to podarí, ale nie som si istý. Opäť som sa dnes totiž…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Argentína, Brazília
viac → -
-
Nórsko - zlatý trojuholník
viac → -
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -
USA - západ
viac → -
Vietnam zo severu na juh