1367 príspevkov

Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta (59)

Najnovšie Turistické tipy a zážitky

Vlakom do Bulharska

03

23:44

júl

2017

Bulharsko Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

“Čo si mám zobrať do toho vlaku do Bulharska” pýtam sa Mira, ktorý to urobil aj minulý rok a je skúsený. &ldquo…

Je Severná Kórea nebezpečná?

21

10:53

jún

2017

Severná Kórea (KĽDR) Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Je Severná Kórea nebezpečná? Naše médiá opäť rozoberajú správy o Severnej Kórei. Musím povedať, že mnohí slovenskí redaktori majú spisovateľský talent a snažia sa.…

Gabon a  Rovníková Guinea

30

00:44

máj

2017

Gabon Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Už iba pohnúť sa tu je problém. Aj v absolútnom kľude som neustále mokrý. Nikde na svete nie je takéto teplo. Ok, na Sahare som…

Golf v Rovníkovej Guinei - Sofitel Malabo a výhľad na Mt. Kamerun

26

11:30

máj

2017

Rovníková Guinea Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Súčasťou hotela v Malabo je 18 jamkové golfové ihrisko. Nie hocijaké, ale špičkové; položené na brehoch Guinejské…

Moka, Rovníková Guinea tipy a triky

25

21:51

máj

2017

Na juhu ostrova sa zastavíme v meste Moka. Odtiaľto pochádza posledný kráľ ostrova. Mal dvoch synov, jeden sa volal Malabo a druhý…

Neverte žiadnym médiam! Fakt?

25

08:30

máj

2017

Kedy má náš prezident narodeniny? To nevie okrem jeho najbližších nikto. No v totalitách to vedia všetci, je št…

Najlepší Sofitel na svete - luxus v Malabo

25

07:35

máj

2017

“Dubaj sa môže schovať” zahlási Ďuro, pre ktorého je Rovníková Guinea 150 štátom sveta, ktorý nav…

Sao Tomé- Malabo

25

07:05

máj

2017

Svätý Tomáš Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Sme na letisku. Všetko sa zapisuje ručne, počítač nemajú. Je 8.00 ráno a potíme sa ako voly. Prídeme k odletovej bráne,…

Svätý Tomáš a Princov ostrov - Somos Todos Primos

23

22:45

máj

2017

Vymieňame peniaze. Je to dobrá mena a spraví z vás hneď milionára. Volá sa Dobra. Za 100 euro dostávam 2.45 milióna. Je…

Najlepšia michelinovská reštaurácia na rovníku - João Carlos Ferreira Dias da Silva

21

19:47

máj

2017

João Carlos Ferreira Dias da Silva vlastní plantáž na juhovýchode ostrova Sao Tomé. A je to génius. João má 63…

Stred Sveta -Svätý Tomáš a Princov ostrov

21

18:55

máj

2017

Stred sveta - to znie ako riadna blbosť. No práve dnes sme tam boli. Cestovateľ niekedy navštevuje nielen super veci, ale aj unikátne body. Severn…

Bwiti v Gabone

21

16:54

máj

2017

Gabon Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Už 60 hodín som nezažmúril oko. Verím, že dnešnú noc sa mi to podarí, ale nie som si istý. Opäť som sa dnes totiž…