Arroz de Carreteiro, jedlo

Arroz de Carreteiro, jedlo Gastronómia južnej Brazílie

Arroz de Carreteiro, ryža, ktorá sa varí spoločne s charque, hovädzie mäso "dry-aged beef". Dry ageing je moderný spôsob prípravy mäsa. Arroz de Carreteiro, je pripravené z mäsa, ktoré sa uchovalo suchým zrením (dry-ageing) vo vákuovom balení, a tak dosiahlo ešte lepšiu intenzívnejšiu chuť, vôňu a jemnosť. Takéto jedlo Vás vyjde možno cenovo viac, no stojí to za to! Je to unikátny gastronomický zážitok. Foto: Zuzana Hábeková. Pre viac komplexných informácii o Brazílii prejdite na stránky bubo.sk/Brazília


Ďalšie originálne cestopisy od profesionálneho sprievodcu BUBO
K

Amerika  

Južná Amerika, Uruguaj, Paraguaj, Brazília, Argentína


náročnosť

12 dní

Trvanie

3008 4851€
K

Amerika  

Južná Amerika, Patagónia, Uruguaj, Paraguaj, Chile, Brazília, Argentína


náročnosť

16 dní

Trvanie

4095 5935€
B

Brazília, Argentína


náročnosť

15 dní

Trvanie

79200
TOP 20: Najkrajšie pláže sveta
Prémiový blog

Prémiový blog TOP 20: Najkrajšie pláže sveta

Chodím po svete tridsať rokov, aby som našiel tú najkrajšiu pláž na planéte. Za ten čas som natrafil na pláže opustené a romantické, plné života a…

Ľuboš Fellner 18 min. čítania
Najfantastickejšie festivaly sveta
Prémiový blog

Prémiový blog Najfantastickejšie festivaly sveta

Ste už ostrieľaný cestovateľ, ktorý toho videl dosť a chce teraz svoje cesty povýšiť na iný level? Nejde totiž iba o to KAM ísť, ale aj KEDY tu byť…

Ľuboš Fellner 36 min. čítania
Vedeli ste, že dnes je svetový deň komárov?
Prémiový blog

Prémiový blog Vedeli ste, že dnes je svetový deň komárov?

Ktorý predstaviteľ živočíšnej ríše má na svedomí najviac obetí? Žralok? Medveď? Tiger? Nie! Tabuľky vedie „obyčajný“ komár a tie práve dnes, 20 …

Ľuboš Fellner 25 min. čítania

Ďalšie dovolenky do krajiny:

Viac informácií o krajine: