Arroz de Carreteiro, jedlo

Arroz de Carreteiro, jedlo Gastronómia južnej Brazílie

Arroz de Carreteiro, ryža, ktorá sa varí spoločne s charque, hovädzie mäso "dry-aged beef". Dry ageing je moderný spôsob prípravy mäsa. Arroz de Carreteiro, je pripravené z mäsa, ktoré sa uchovalo suchým zrením (dry-ageing) vo vákuovom balení, a tak dosiahlo ešte lepšiu intenzívnejšiu chuť, vôňu a jemnosť. Takéto jedlo Vás vyjde možno cenovo viac, no stojí to za to! Je to unikátny gastronomický zážitok. Foto: Zuzana Hábeková. Pre viac komplexných informácii o Brazílii prejdite na stránky bubo.sk/Brazília


Ďalšie originálne cestopisy od profesionálneho sprievodcu BUBO
K

Amerika  

Južná Amerika, Uruguaj, Paraguaj, Brazília, Argentína


náročnosť

10 dní

Trvanie

2758 4310€
K

Amerika  

Južná Amerika, Patagónia, Uruguaj, Paraguaj, Chile, Brazília, Argentína


náročnosť

14 dní

Trvanie

4506 5495€
K

Amerika  

Južná Amerika, Uruguaj, Paraguaj, Brazília, Argentína


náročnosť

10 dní

Trvanie

3223 4540€
TOP 20: Najkrajšie pláže sveta
Prémiový blog

Prémiový blog TOP 20: Najkrajšie pláže sveta

Chodím po svete tridsať rokov, aby som našiel tú najkrajšiu pláž na planéte. Za ten čas som natrafil na pláže opustené a romantické, plné života a…

Ľuboš Fellner 18 min. čítania
Najfantastickejšie festivaly sveta
Prémiový blog

Prémiový blog Najfantastickejšie festivaly sveta

Ste už ostrieľaný cestovateľ, ktorý toho videl dosť a chce teraz svoje cesty povýšiť na iný level? Nejde totiž iba o to KAM ísť, ale aj KEDY tu byť…

Ľuboš Fellner 36 min. čítania
TOP 10: Najnebezpečnejšie zvieratá sveta
Prémiový blog

Prémiový blog TOP 10: Najnebezpečnejšie zvieratá sveta

Lev, tiger, žralok, byvol, hroch? Nie! Je to komár a všetci naši sprievodcovia v Afrike tento vtip poznajú. No pri toľkých mŕtvych - ročne je to…

Ľuboš Fellner 25 min. čítania

Ďalšie dovolenky do krajiny:

Viac informácií o krajine: