Arroz de Carreteiro, jedlo

Arroz de Carreteiro, jedlo Gastronómia južnej Brazílie

Arroz de Carreteiro, ryža, ktorá sa varí spoločne s charque, hovädzie mäso "dry-aged beef". Dry ageing je moderný spôsob prípravy mäsa. Arroz de Carreteiro, je pripravené z mäsa, ktoré sa uchovalo suchým zrením (dry-ageing) vo vákuovom balení, a tak dosiahlo ešte lepšiu intenzívnejšiu chuť, vôňu a jemnosť. Takéto jedlo Vás vyjde možno cenovo viac, no stojí to za to! Je to unikátny gastronomický zážitok. Foto: Zuzana Hábeková. Pre viac komplexných informácii o Brazílii prejdite na stránky bubo.sk/Brazília


Ďalšie originálne cestopisy od profesionálneho sprievodcu BUBO
B

Ázia   Amerika   Európa  

Taliansko, Peru, Mexiko, Jordánsko, India, Čína, Brazília


náročnosť

18 dní

Trvanie

22224
K

Amerika  

Južná Amerika, Uruguaj, Paraguaj, Brazília, Argentína


náročnosť

12 dní

Trvanie

2368 2960€
K

Amerika  

Južná Amerika, Patagónia, Uruguaj, Paraguaj, Chile, Brazília, Argentína


náročnosť

16 dní

Trvanie

3192 3990€
Najnebezpečnejšie zviera sveta Prémiový blog

Prémiový blog Najnebezpečnejšie zviera sveta

Lev, tiger, žralok, byvol, hroch? Nie! Je to komár a všetci naši sprievodcovia v Afrike tento vtip poznajú. No pri toľkých mŕtvych - ročne je to…

Ľuboš Fellner 17 min. čítania
Rio de Janeiro - deň v meste bohov Rio de Janeiro

Rio de Janeiro Rio de Janeiro - deň v meste bohov

Mesto bohov a samby - sen každého cestovateľa. Čo tu vidieť okrem nádhernej sochy Ježiša, Cukrovej homole či slávnej Copacabany? Pokiaľ do Ria…

Negustiózne! Vybrali sme najhoršie bizarné jedlá sveta Prémiový blog

Prémiový blog Negustiózne! Vybrali sme najhoršie bizarné jedlá sveta

My ľudia sme veľmi rozdielni. To, čo niekto považuje za pochúťku, napríklad kaviár či žabacie stehienka, iný nevie vložiť do úst. No jedlá, ktoré…

Ľuboš Fellner 9 min. čítania

Ďalšie dovolenky do krajiny:

Viac informácií o krajine: