Už Arabi v 9. storočí odporučili podávať jedlá v troch chodoch a to polievka, hlavné jedlo a dezert. Tu v Španielsku sme si už Francúzsku polievočku dali, tak isto sme včera dojedli Portugalský Sarapatel.... Už len netrpezlivo čakáme aký dezert na nás čaká...bude to Talianske tiramisu, a či snáď Nemecká Schwarzwälder Kirschtorte? Nech je to čokoľvek, sem s tým, futbalové zlato nás neminie :)
Tipy a zážitky - Španielsko
- Barcelona - Sagrada Familia
- Španielske tapas
- Sevilla - brána do Nového sveta
- Córdoba - mesto učencov v Andalúzii
- Španielska corrida
- Granada - výstup na Pico Veleta
- Paella - chuť Španielska
- Las Setas de Sevilla - obrie huby v strede mesta
- Kde si dať v Španielsku najlepšie tapas?
- Olympijský štadión v Barcelone
- Olympijský areál v Barcelone
- Albaicín - najkrajšia štvrť Granady
- Alcázar v Seville a Hra o tróny
- Najväčšia gotická katedrála sveta v Seville
- Torre Campanario - najkrajší výhľad na Córdobu
- Mešita - katedrála v Córdobe
- Destinácia gurmánov - Španielsko
- Gotická štvrť Barcelony
- Pablo Picasso - najpracovitejší maliar sveta
- Flamenco, stelesnený španielsky temperament