1372 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta (58)
Najnovšie Turistické tipy a zážitky
Krokodíly tu nie sú. Morské krokodíly sú obrovské a stiahnu vás pod hladinu a potom točivými pohybmi roztrhaj…
A čo je v Minsku iné než v Kyjeve? Je tu rapídne zimšie, v noci v hoteloch aj počas leta. V Kyjeve môžete večer sedieť na terase v krá…
Zájdite si v Minsku na večeru a drink do Nemigy. Ide o časť mesta, ktorá sa nachádza vo štvrti Svätej Trojice (Trojeckaje Pradmiescie).…
Ako najlepšie spoznať Minsk? Aké je to mesto? Ak ste videli Kyjev, v čom je Minsk iný? Nájdete tu tipy, ktoré nepíšu v…
Ako je to naozaj s Lukašenskom? Je pravdivá obrovská antilukašenkovská propaganda, ktorou sme roky kŕmení? Je Minsk zaspat…
Dá sa ísť do Bieloruska bez víz? Je pol štvrtej ráno a ja vám píšem. Práve volajú predstaveného polície. Robím tu na colnici, kdesi v brezovom lese na hranici Ukrajina-…
Čo očakávať od hôr Fagarašu? Človek nikdy nevie presne, ak ide po prvý raz. My Slováci sme vcelku horským národom,…
Keď môže existovať Kosovo, prečo by nemohlo Podnestersko? Myslí si mnoho Rusov. Teraz tu zopár ľudí poznám, a tak sa postupne budem…
“Vyzujte sa!” doslova kričí Andrej. Vstupujeme k nemu do jeho “penthouse” na vrchnom poschodí 8 poschodového paneláku…
“Vieš, je to ako Vatikán – štát v štáte” vysvetľuje mi Roman situáciu v Podnestersku, v …
Transfagarašskú diaľnica tu v Rumunsku má lichotivú prezývku. Cesta je to vskutku spektakulárna a je to dobrý tip pre …
Prekročili sme mohutný, nádherný Dunaj a sme v Rumunsku. Túto colnicu idem po dvadsiatich piatich rokoch prvý raz. Predtým som…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
-
-
Egypt maximálne poznanie
viac → -
To najlepšie z Číny
viac → -
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -
Zlatá cesta Japonskom
viac → -